Стъридж не се притеснява от Словения

Нападателят на Англия е уверен, че тима му ще си тръгне с победата от Любляна. Стрелецът на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че Англия няма от какво да се страхува във визитата на Словения във вторник от световните квалификации. За него не е важно с колко гола ще спечели тима му, а от значение са само трите точки.

Залози за победа на Англия се приемат при коефициент от 1.70. Шансовете на Стъридж да се разпише в срещата са оценени на 2.75. Коефициентът за краен успех на Словения е 6.00.

Даниел Стъридж беше титуляр в квалификацията срещу Малта в събота и вкара единия гол за успеха на своя тим с 2:0. Той вярва, че „трите лъва“ ще запишат нова победа, ако се подготвят добре за сблъсъка със Словения.

„Ще бъде труден мач, но всичко зависи от нашата подготовка. Не се притесняваме от тях, тревожим се от това как ще играем ние и дали ще успеем да покажен най-доброто. Важно е да продължим да печелим. Резултатът няма значение- дали е 4:0, 5:0, или пък 1:0, важна е победата“, коментира Стъридж за FA TV.

Англия може да се похвали с четири победи от четири мача срещу Словения досега. Двата тима се срещнаха на два пъти в пресявките за Евро 2016, като островитяните се наложиха съответно с 3:1 у дома и с 3:2 като гости.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Даниел Стъридж и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.