Хуан Мата се закани на Ливърпул

Плеймейкърът на Ман Юнайтед се надява тима му да запише трета поредна победа над „мърсисайдци“ на „Анфийлд“. Испанецът Хуан Мата е нахъсан за трите точки в дербито срещу Ливърпул идния понеделник, с които Ман Юнайтед би затвърдил шампионските си амбиции (15.00 за титла на Острова). „Червените дяволи“ спечелиха последните си две визити на „Анфийлд“ за първенството.

Залози за победа на Ман Юнайтед се приемат при коефициент от 3.60. Шансовете за успех на Ливърпул са оценени на 2.00.

Ливърпул отстрани Ман Юнайтед в 1/8-финалите на Лига Европа през миналата кампания, но „червените дяволи“ надиграха два пъти поред „мърсисайдци“ във Висшата лига на домашния им терен съответно през март 2015 и януари 2016. Хуан Мата блесна с два гола в първата от тези две срещи.

„Двата отбора са във форма и се надявам да се получи вълнуващ двубой. Очакваме с нетърпение мача и искаме да играем добре и да покажем най-доброто. След ремито последния път, двата тима искат възможно най-скоро да излязат на терена и да вземат трите точки, както ние го сторихме последните два пъти на „Анфийлд“ във Висшата лига. Ако успеем отново, ще затвърдим, че сме на правилния път“, написа Мата в личния си блог.

Ман Юнайтед е тима, нанесъл най-много поражения (27) на Ливърпул във Висшата лига от всички останали отбори.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.