Юве без Киелини и Манджукич в Лион

Възстановеният от травма Маркизио също не попадна в групата на Алегри.

Ювентус няма да може да разчита на бранителя Джорджо Киелини и нападателя Марио Манджукич в гостуването на Олимпик Лион във вторник в Шампионската лига. Двамата са невъзстановени от травми и няма да пътуват за Франция.

Залози за победа на Ювентус на „Стат Жерлан“ се приемат при коефициент от 1.72. Шансовете за успех на Лион са оценени на 5.50.

Джорджо Киелини има контузия в бедрото, която не му позволи да играе в мача с Удинезе (2:1) през уикенда в Серия А. Той няма да отсъства още дълго от терените, но ще пропусне двубоя с „хлапетата“.

Марио Манджукич получи травма в срещата с „фриулите“ и все още не е ясно колко дълго ще отнеме възстановяването му. Масимо Алегри обаче продължава да има силни козове в атака, след като аржентинците Гонсало Игуаин (1.80 да се разпише във вторник) и Пауло Дибала са в групата за Лион.

Полузащитникът Клаудио Маркизио е готов след прекарана тежка травма на коляното. Алегри обаче предпочете да не бърза с връщането му в игра и го остави в Торино.

Ювентус е начело в група Н на Шампионската лига с четири точки от два мача, колкото има и втория Севиля. Лион е на трета позиция с актив от три точки.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365 .