Еден Азар изравни личното си посещение от 14 гола за една кампания

Още в 32-ия кръг на първенството в Премиър лийг звездата на Челси Еден Азар изравни личното си посещение от 14 гола за една кампания. През сезон 2014/15 белгиецът отбеляза най-силното си представяне, завършвайки с 14 попадения и 9 асистенции, както и 10 награди за Играч на мача.

Шест кръга преди края на настоящата кампания пък Азар вече има също 14 гола, 5 асистенции и цели 12 отличия за най-добър футболист в двубоите на Челси.

Азар се разписа при успеха на Челси с 3:1 над Борнемут в събота от кръга в английската Висша лига, а преди това бе донесъл с двете си попадения победата с 2:1 в дербито с Манчестър Сити по-рано през седмицата.

Общо в кариерата си за Челси белгиецът вече има 55 гола в 167 мача, с което изравни статистиката на Ейдур Гудьонсен.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.