Палермо посреща Торино

Палермо приема Торино в понеделник в 21:45 часа българско време в последен мач от 8-ия кръг в Серия А. Тимът от остров Сицилия загуби и двата си мача с торинци през миналата кампания и сега ще търси реванш.

„Розово-черните“ са устремени да запишат първа победа на „Ренцо Барбера“ през сезона в двубоя с „биковете“.

Залози за победа на Палермо се приемат при коефициент от 3.80. Шансовете за успех на Торино са оценени на 2.00.

Палермо има три поражения от три мача на домашния си терен през новата кампания и отчаяно се нуждае да сложи край на тази неприятна серия. Момчетата на Давиде Балардини дори не отбелязаха гол в тези срещи (2.60 първи да открият резултата в мача с Торино).

Балардини няма да може да разчита на наказания Алесандро Гаци и контузените Карлос Ембало и Александър Трайковски. Българският национал Ивайло Чочев се очаква да остане сред резервите (6.00 да се разпише в мача). Илия Несторовски вероятно ще бъде острието в атаката на домакините, а малко зад него ще действа Алесандро Диаманти.

Торино не познава вкуса на загубата в последните си четири шампионатни мача. Отборът Синиша Михайлович взе максимума в предишните два кръга след победи съответно над Рома (3:1) и Фиорентина (2:1).

Английският национал Джо Харт има лека травма, но почти сигурно ще стартира на вратарския пост. Адем Ляич се завръща след контузия и се очаква да си партнира в предни позиции с Андреа Белоти и Яго Фалке.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.

Bet365