Пиронкова излиза срещу Лепченко

Най-добрата ни тенисистка открива сметката си на турнира в Люксембург с двубой срещу представителката на САЩ.

Цветана Пиронкова се изправя срещу Варвара Лепченко (САЩ) днес в около 19:00 часа българско време в среща от първи кръг на турнира в зала в Люксембург (WTA International). Българката има лек превес в досегашните си двубои с американката, но загуби последните два от тях.

Залози за победа на Пиронкова се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете за успех на Лепченко са оценени на 1.80.

Цветана Пиронкова изигра първия си мач от US Open насам в Линц през миналата седмица, отстъпвайки в два сета на германката Аника Бек. Тя ще участва за пети път в Люксембург, като върховото й постижение в надпреварата е 1/4-финала през 2014 г.

Варвара Лепченко бе в Хонк Конг през миналата седмица, но отпадна още на старта от Ализе Корне (Фра). Тя ще играе за трети път в Люксембург, преследвайки първата си победа в турнира.

Пиронкова води с 4-3 победи в преките си сблъсъци с Лепченко до момента. Последният от тях бе на силния турнир в Рим през тази пролет и завърши при резултат 6-3 6-0 за американката.

Ако успее да се наложи над Лепченко, Пиронкова ще срещне в следващия кръг спечелилата двубоя между първата поставена от Чехия Петра Квитова (1.05 за победа) и Су-Вей Хсие (Тайпе). Квитова срази Хсиех с 6-4 6-1 на Откритото първенство на Франция тази година в предишния и единствен досега мач между двете.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози за Тенис само по bet365.