Страхотна игра на вратарите Ян Облак и Бернд Лено в двубоя срещу Байер Леверкузен

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изтъкна страхотната игра на вратарите Ян Облак и Бернд Лено в двубоя срещу Байер Леверкузен в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига, завършил 0:0 на „Висенте Калдерон“. В първата среща в Германия Атлетико спечели с 4:2 и продължава на 1/4-финал и ще научи името на съперника си в петък, когато в Нион ще бъде изтеглен жребият.

„Доволен съм от всички и поздравявам играчите. Много неща се промениха за Атлетико в последните четири години, но играчите продължават да се раздават на терена докрай. Направихме още една важна крачка напред. Шампионската лига е особен турнир. Класирането на 1/4-финал е важно събитие за клуба.

Облак игра потресаващо, но и Лено направи две великолепни спасявания през първото полувреме. Той също е велик вратар“, коментира Симеоне.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.