Хюлкенберг очаква с трепет сезон 2017

Германският пилот вярва, че с преминаването си от Форс Индия в Рено прави стъпка напред в кариерата си. Нико Хюлкенберг очаква с нетърпение да стане част от екипа на Рено от новата кампания 2017. Германският състезател на Форс Индия бе спряган за кокпита във Ферари и Макларън в последните месеци, но в петък бе официално потвърдено, че той е подписал с Рено, където ще си партнира с Кевин Магнусен или Естебан Окон.

Форс Индия се очертава да финишира с пет места по-напред от Рено в крайното класиране при конструкторите през този сезон, но независимо от това Магнусен е убеден, че прави крачка напред в кариерата си.

„Рено винаги е бил голям играч в света на моторните спортове и носи със себе си невероятно спомени. Винаги съм си мечтал да работя за отбор, който е и производител. Новите правила във Ф1 ще променят изцяло играта и това ще ни даде добри възможности. В следващите години Рено ще играе основна роля, което напълно отговаря на амбициите ми винаги да се състезавам на 100%. Нямам търпение да стана част от тима“, заяви Хюлкенберг.

29-годишният германец дебютира в най-комерсиалния автомобилен спорт на планетата през 2010 г. в Гран При на Бахрейн като състезател на Уилямс. През текущия шампионат най-силното си представяне той записа в Белгия, където финишира на четвърто място, а в изминалото състезание за Голямата награда на Япония се нареди осми.

Понастоящем Хюлкенберг е девети във временното подреждане при пилотите с 54 точки. Ставката затова той да се поздрави с първия подиум в кариерата си в предстоящото състезание за Гран При на САЩ следващия уикенд е 15.00. Залози за победа на Нико Розберг в Тексас се приемат с коефициент 2.20, а коефициентът за краен успех на Макс Верстапен е 12.00.

Заложи bet365

Използвайте услугата bet365 Навсякъде от мобилен или таблет и изискайте 100% бонус за Вашия първи залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.